Sommigen kennen me misschien als ‘Sonsivation’, maar zeg maar gewoon Joost! Laten we het standaard voorstelrondje skippen over hoe oud ik ben en waar ik woon. Daarom vertel ik jullie liever iets waar jullie wat aan hebben. En waarom jullie nu op de website van Sonsivation Personal Training in Nistelrode zitten!

In 2015 stopte ik met autotechniek. Ik merkte dat ik weinig energie kreeg van de opleiding die ik toen volgde. Waar mijn hart lag? Bij sport en mensen in beweging krijgen. Ik kwam in aanraking met de sportwereld en ging de HBO-opleiding Sport- en Beweegkunde volgen en met veel plezier en succes! Nu, een aantal jaren later, werk ik fulltime als trainer bij het bedrijf waar ik afstudeerde. Eind 2020 verhuisde ik naar ons eerste koophuis. Het was altijd al een droom om daar een eigen personal training te hebben. En jullie raden het al: die is er gekomen! Maar waarom zou ik er alleen zelf gaan trainen, als ik ook anderen kan helpen?

Jou helpen bewegen en je beter laten voelen, zowel fysiek als mentaal. Dat is wat ik belangrijk vind en waar ik energie van krijg. Om samen een stap in de goede richting te zetten, zodat jij elke dag energiek en fit opstaat. Hierbij streven we niet alleen jouw fysieke ambities na. We zorgen er ook voor dat jij mentaal lekker in je vel zit. Want dat is in mijn ogen net zo belangrijk.

Vandaar dat ik besloten heb om (naast mijn huidige baan) aan huis te starten met Sonsivation Personal Training. Dichtbij, met veel persoonlijke aandacht. Ik vraag, luister en probeer bij jou de juiste dingen te triggeren zodat jij zelf wilt bewegen, en het niet als een ‘moet’ ziet. Dit is niet alles, maar de rest vertel ik je liever in een persoonlijk gesprek! Stuur een berichtje voor meer informatie of een eerste kennismaking in mijn personal training studio in Nistelrode. Samen gaan we ervoor om fysiek én mentaal sterker te worden!

Diploma’s
– HBO Sport- en Bewegingseducatie (Sportkunde)
– Minor Sports Nutrition
– Fitnesstrainer A
– Fitnesstrainer B
– Bewegingsdeskundige overgewicht & obesitas
– Bewegingsdeskundige diabetes mellitus

Personal trainer Nistelrode
Sportschool Nistelrode/Uden
sportschool Nistelrode/ Uden